Od Dubrovnika do Crne Gore

Taxi u Dubrovniku, Aerodromtaxi nudi najbolju uslugu uz pristupačne cijene. Taxi od Dubrovnika do Crne Gore, Kotora, Tivta, Budve, Sveti Stefan, Ulcinja, Podorice, Žabljaka, Tirane, Drača …

Naša misija je realizovati taxi transfere za veliki broj turista na efikasan način. Znamo na kojoj granici je gužva sa vozilima I zastoj, tako da okrenemo to u našu korist. Mi najbolje znamo puteve !!! Ako klijent boravi u hotelu Dubrovnik I ima potrebu za taksijem ili želi transfer iz zračne luke Ćilipi u Dubrovniku, molimo rezervišite svoj taksi prema Crnu Goru unaprijed i uštedite. Naše cijene su 30-40% jeftinije od drugih.

Nudimo taksi od aerodroma Dubrovnik sa fer cijenama bez skrivenih troškova. U posljednjih nekoliko godina smo pružali usluge transfera za mnoge ljude iz svijeta muzike i filma, turiste i poslovne ljude, jer je najbolji provod na Jadranu je u disko klubovima u Crnoj Gori: MAXIMUS KOTOR i TOP HILL BUDVA.

Provjerite cijene i rezervišite svoju vožnju:

Kotor Dubrovnik

Dužina trajanja transfera je 2 sata a u ljetnjoj sezoni čak 4-5 sati za vrijeme vikenda u julu i avgustu. Ruta ide iz Kotora za Dubrovnik oko zaliva kroz naselja Perast, Risan, Morinj, Bijela, Baošići, Đenovići, Zelenika, Meljine i grad Herceg Novi. Običajeno koristimo prevoz putem koji je za lokalne mještane I granični prelaz Kobila/Vitaljina zbog bržeg prolaska I manjih gužvi.

Comfort

VW Passat
Maksimalan broj putnika: 4
Maksimalan broj torbi: 6
Klima uređaj
90€
Izaberi

Business

E klasa Mercedes / Audi A6 allroad 2011
Maksimalan broj putnika: 4
Maksimalan broj torbi: 6
Klima uređaj
100€
Izaberi

Minibus

VW Caravella
Maksimalan broj putnika: 8
Maksimalan broj torbi: 14
Klima uređaj
120€
Izaberi

Limuzina

Mercedes S klasa LONG
Maksimalan broj putnika: 3
Maksimalan broj torbi: 5
Klima uređaj
140€
Izaberi

Minivan Lux

Mercedes Viano / V klasa
Maksimalan broj putnika: 7
Maksimalan broj torbi: 14
Klima uređaj
140€
Izaberi

Zainteresovani ste? Pošaljite nam poruku!

1 + 15 =