Lični vozač

Iznajmljivanje vozila sa vozačem koji govori Engleski jezik. Aerodrom taxi lični vozač na određeno vrijeme, po satu ili relaciji-pređenom putu. Iznajmljivanje vozila sa vozačem koji je upućen da predstavi pravnog savjetnika ili provjerenu agenciju za pružanje pravnih ili finansijskih usluga.

Poslovni taxi servis sa privatnim šoferom koji će vas sačekati na aerodromu ili preuzeti iz hotela, povesti na sastanak, čekati na ugovorenom mjestu i biti svo vrijeme dostupan. U vozilima nudimo besplatan WIFI.

Posjetite Crnu Goru radi odmora ili boravite poslom, za vaše lične podatke i kretanje garantujemo diskreciju. Aerodrom taxi vrši usluge privatnog vozača, koji je pristojno i neupadljivo odjeven u crnim nebrendiranim vozilima Volkswagen i Mercedes.

Iznajmljivanje limuzina

Iznajmljivanje Mercedes S klase limuzina u Crnoj Gori. Najam vozila Mercedes S klasa limuzina u Podgorici za potrebe aerodromskih transfera do Budve, Tivta i Kotora ili međugradske vožnje.

Luksuzna usluga sa vozačem koji govori Engleski, Ruski ili Italijanski. Limuzine su Mercedes produžena verzija crne boje, maksimalno i luksuzno opremljena, sa osvježenjem i besplatnim internetom.

Najam vozila za vjenčanja

Iznajmljivanje Mercedes limuzina za vjenčanja/svadbe u Crnoj Gori. Svake godine sve popularniji: Crna Gora kao destinacija za vjenčanja u Kotoru, Tivtu, Budvi. Aerodrom taxi nudi grupni prevoz za vjenčanja u komfornim i luksuznim vozilima.

Iznajmljivanje vozila po satu za svečani dogadjaj.

Privatne ture u Crnoj Gori

Aerodrom Taxi ture sa polaskom iz svih gradova Crne Gore. Ponuda obuhvata:

  • istorijske ture sa obilaskom tvrđava, ostataka naselja i vojnih utvrđenja srednjevjekovne Crne Gore;
  • planinske ture sa uživanjem u crnogorskim planinama Bjelasica, Komovi, Durmitor, Sinjajevina, Lovćen;
  • obilaske jezera terenskim vozilima po neasfaltiranim putevima. Neka od jezera koje možete obići su: Bukumirsko, Rikavačko, Pešića, Šiško, Biogradsko, Crno i Kapetanovo.

U Crnoj Gori su atraktivne ekskurzije ka sjeveru. U ponudi su:

  • vožnja kanjonima Morače i Tare, obilasci nacionalnih parkova Biogradska Gora i Durmitor sa prašumom Crna Poda i Crnim jezerom na Žabljaku;
  • obilazak nacionalnog parka Skadarsko jezero, Ostrosa, srednjovjekovnog grada Svač i solane Ulcinj, uz mogućnosti osmatranja oko 300 vrsta ptica koje ga nastanjuju i posjetom u starih gradova Ulcinj i Bar.

Nudimo prevoz i individualne ili grupne eksukrzije sa vodičem običnim i kombi vozilima u Međugorje, Mostar, Sarajevo, Skadar, Tiranu i Dubrovnik.

Private tours lakes

Ekskurzija iz Podgorice do Bukumirskog i Rikavačkog jezera

SUV Nissan Pathfinderom možete obići Bukumirsko i Rikavačko jezero. Tokom ekskurzije prolazimo kroz Kuče fotografišemo panoramu Podgorice. Nastavljamo ka Kučkim Koritima, prema jezerima po neasfaltiranom terenu. Povratak je starim putem preko Veruše i Lijeve Rijeke. Ova tura traje 8-10 sati.
Private tours Duklja

Ekskurzija na jedan dan u Podgorici

Ukoliko volite prirodu i želite da vidite okolinu Podgorice naši vozači će vas povesti u obilazak vodopada na rijeci Cijevni, vino-podruma Šipčanik ili arheoloških ostataka prve crnogorske države Duklja.
Private tours Ostrog monastery

Ekskurzija od Budve do Manstira Ostrog

Ovo je druga najposjećenija tura, tokom koje vas vodimo pored Podgorice u obilazak ostataka utvrđenja prve crnogorske države Duklje na ušću rijeka Zete i Morače. U povratku idemo u posjetu gradu Cetinju i Cetinjskom manastiru.
Private tours to Lovcen

Posjetite Lovćen, Cetinje i Njeguše

Svakodnevno nudimo posjetu istorijskoj i kulturnoj prijestonici - Cetinju, mauzoleju na Lovćenu, selu Njeguši gdje možete probati lokalnu pršutu i dimljeni sir koji su prepoznati u cijelom svijetu. Imaćete i šansu da vidite Boku Kotorsku sa najljepših mjesta za fotografisanje.
Airport Taxi Private tours

Posjetite Budvu, Perast i Kotor na jedan dan

Nudimo privatnu ekskurziju sa ili bez vodiča sa posjetom Budvi, Perastu i Kotorskim serpentinama sa najljepšim pogledom na Kotorski zaliv. Kotor je posljednjih godina veoma popularna destinacija za odmor u koju svakodnevno dolaze kruzeri dovodeći turiste u jednodnevni obilazak. Ako imate više vremena, povešćemo vas dalje da vidite i osjetite duh Crne Gore, sa obilaskom Budve, slikanjem Svetog Stefana šetnjom u Virpazaru i posjetom privatnom vinogradu sa degustacijom vina, rakije i domaćih specijaliteta. Trajanje ove ture je minimum 6 sati.