Od Tirane do Crne Gore

Taxi Tirana aerodrom, usluge transfera pruža dio Aerodromtaxi u Tirani. Rezervacija transfera iz Tirane do Kotora, Dubrovnika, Podgorice, Budve, Porto Montenegro-Tivat, Prištine, Skadara, Saranda, Vlora, Ohrida, Skoplja, Igoumenitsa …

Prateći potrebe mnogih klijenata koji posjećuju Albaniju i Crnu Goru i cirkulaciju turističkih između njih, odlučili smo napraviti ponudu TAXI IZ TIRANE prema Crnoj Gori  na mjestu.

Taxi u Albaniji raste svake godine. Ako je razlog vaše posjete Albaniji posao, a želite da istražite turističke atrakcije, mi vam možemo ponuditi prijateljsku uslugu gdje naš vozač može biti vaš vodič. Albanija je domovina evropske civilizacije. Aerodromtaxi Tirana vam može pružiti dnevne ture taksijem iz Tirane za Butrint, Berat, Kruju, Velipoje, Dermi, Gjirokastra …

Možemo sačekati klijente na aerodromu Tirana ili bilo kom hotelu u Tirani. AerodromTaksi profesionalni vozači će pružiti udoban i siguran prevoz uz pristupačne cijene.

Naši vozači govore engleski, albanski i ruski, tako da mogu biti od velike pomoći i učiniti vaše putovanje ugodno pružajući mnogo informacija iz istorije, ekonomije i geografije. Na jedan način, mi ćemo reći sve što trebate znati o Albaniji.

Koristimo dva pravca kad idemo u Albaniju i iz Albanije u Crnu Goru. Prvom putanjom se vozi kroz Skadar putem preko Murićan graničnog prelaza, a druga je kroz Skadar putem na Hani Hotit granični prelaz. U ljetnim mjesecima je više prikladan za korištenje transfer preko Hani Hotit prema Podgorici, a onda nastaviti u pravcu obale.

Nudimo taxi transfer iz Tirane: u komfort VW Passat, lux u Mercedes S klase i transfer kombi vozilima Mercedes Viano lux i V klasa Mercedes.

Provjerite cijene i rezervišite svoju vožnju:

Aerodrom Podgorica Ulcinj

U cijenu je uključen prevoz kroz tunel Sozina. Putanja nas vodi pored Skadarskog jezera, kroz Virpazar, Sutomore, Bar, Dobre Vode i Utjehu. Dužina puta je 75 km I trajanje je oko 75 min.

Comfort

VW Passat
Maksimalan broj putnika: 4
Maksimalan broj torbi: 6
Klima uređaj
45€
Izaberi

Business

E klasa Mercedes / Audi A6 allroad 2011
Maksimalan broj putnika: 4
Maksimalan broj torbi: 6
Klima uređaj
50€
Izaberi

Minibus

VW Caravella
Maksimalan broj putnika: 8
Maksimalan broj torbi: 14
Klima uređaj
85€
Izaberi

Limuzina

Mercedes S klasa LONG
Maksimalan broj putnika: 3
Maksimalan broj torbi: 5
Klima uređaj
100€
Izaberi

Minivan Lux

Mercedes Viano / V klasa
Maksimalan broj putnika: 7
Maksimalan broj torbi: 14
Klima uređaj
100€
Izaberi

Zainteresovani ste? Pošaljite nam poruku!

4 + 5 =