Privatne ture u Crnoj Gori

Aerodrom Taxi ture sa polaskom iz svih gradova Crne Gore. Ponuda obuhvata:

  • istorijske ture sa obilaskom tvrđava, ostataka naselja i vojnih utvrđenja srednjevjekovne Crne Gore;
  • planinske ture sa uživanjem u crnogorskim planinama Bjelasica, Komovi, Durmitor, Sinjajevina, Lovćen;
  • obilaske jezera terenskim vozilima po neasfaltiranim putevima. Neka od jezera koje možete obići su: Bukumirsko, Rikavačko, Pešića, Šiško, Biogradsko, Crno i Kapetanovo.

U Crnoj Gori su atraktivne ekskurzije ka sjeveru. U ponudi su:

  • vožnja kanjonima Morače i Tare, obilasci nacionalnih parkova Biogradska Gora i Durmitor sa prašumom Crna Poda i Crnim jezerom na Žabljaku;
  • obilazak nacionalnog parka Skadarsko jezero, Ostrosa, srednjovjekovnog grada Svač i solane Ulcinj, uz mogućnosti osmatranja oko 300 vrsta ptica koje ga nastanjuju i posjetom u starih gradova Ulcinj i Bar.

Nudimo prevoz i individualne ili grupne eksukrzije sa vodičem običnim i kombi vozilima u Međugorje, Mostar, Sarajevo, Skadar, Tiranu i Dubrovnik.

Private tours lakes

Ekskurzija iz Podgorice do Bukumirskog i Rikavačkog jezera

SUV Nissan Pathfinderom možete obići Bukumirsko i Rikavačko jezero. Tokom ekskurzije prolazimo kroz Kuče fotografišemo panoramu Podgorice. Nastavljamo ka Kučkim Koritima, prema jezerima po neasfaltiranom terenu. Povratak je starim putem preko Veruše i Lijeve Rijeke. Ova tura traje 8-10 sati.
Private tours Duklja

Ekskurzija na jedan dan u Podgorici

Ukoliko volite prirodu i želite da vidite okolinu Podgorice naši vozači će vas povesti u obilazak vodopada na rijeci Cijevni, vino-podruma Šipčanik ili arheoloških ostataka prve crnogorske države Duklja.
Private tours Ostrog monastery

Ekskurzija od Budve do Manstira Ostrog

Ovo je druga najposjećenija tura, tokom koje vas vodimo pored Podgorice u obilazak ostataka utvrđenja prve crnogorske države Duklje na ušću rijeka Zete i Morače. U povratku idemo u posjetu gradu Cetinju i Cetinjskom manastiru.
Private tours to Lovcen

Posjetite Lovćen, Cetinje i Njeguše

Svakodnevno nudimo posjetu istorijskoj i kulturnoj prijestonici - Cetinju, mauzoleju na Lovćenu, selu Njeguši gdje možete probati lokalnu pršutu i dimljeni sir koji su prepoznati u cijelom svijetu. Imaćete i šansu da vidite Boku Kotorsku sa najljepših mjesta za fotografisanje.
Airport Taxi Private tours

Posjetite Budvu, Perast i Kotor na jedan dan

Nudimo privatnu ekskurziju sa ili bez vodiča sa posjetom Budvi, Perastu i Kotorskim serpentinama sa najljepšim pogledom na Kotorski zaliv. Kotor je posljednjih godina veoma popularna destinacija za odmor u koju svakodnevno dolaze kruzeri dovodeći turiste u jednodnevni obilazak. Ako imate više vremena, povešćemo vas dalje da vidite i osjetite duh Crne Gore, sa obilaskom Budve, slikanjem Svetog Stefana šetnjom u Virpazaru i posjetom privatnom vinogradu sa degustacijom vina, rakije i domaćih specijaliteta. Trajanje ove ture je minimum 6 sati.

Provjerite cijene i rezervišite svoju vožnju:

Zainteresovani ste? Pošaljite nam poruku!

5 + 11 =